top of page

Kirsten Anthonsen

Kirsten Anthonsen drifter Eventyrterapi både på nettet og med fysiske sammenkomster, som Villkvinne-eventer og workshops. Kirsten har jobbet terapeutisk innen rus og psykiatri i over 20 år. Da har både eventyr og det kreative vært viktige innfallsvinkler. Kirsten har derfor tatt videreutdanning innen muntlig fortelling og kunst- og uttrykksterapi. Utdanningen som barnevernspedagog skapte grobunn for denne interessen, og senere et genuint engasjement for det spirituelle som Kirsten mente skjulte seg i eventyrene, som perler i muslingen. 

Villkvinne-event

Villkvinnen i oss kvinner er ikke vill og gal, men villig til å lytte til sin indre stemme, sin lengsel og tar hensyn til dette i sitt daglige liv. Hun lever intuitivt så godt det lar seg gjøre i en verden som underkjenner kvinnens kraft og styrke, da den ikke handler om fysisk styrke, men dyp visdom og psykisk styrke. Dette må vekkes til live, slik jeg ser det.


Vil DU bli med og sette en ny standard for ditt liv – ditt til nå - ulevde liv? La 2023 bli ditt år!

Du blir innviet i eventyrenes symbolikk og den dype visdommen eventyrene viser oss, og hvordan dette kan overføres i ditt daglige liv. Eventyrspråket er sjelens språk.


Det blir praktiske oppgaver som tar deg med inn i fantasiens rike, hvor du skaper ditt liv og omskaper kontinuerlig. Tankens kraft er ingen ting i mot fantasiens skapende kraft!


Det blir eventyrfortelling med tolkning og utlodning av et «Hjemme hos deg-homeparty» med Kirsten sitt konsept.

En kvinnelig gjest kommer og forteller om sitt eventyr i å snu sitt liv opp ned og lande på beina som en katt med 9 liv.


Med seg på laget i dag har hun Ingvild Elvestad som formidler sin egen endrings-historie, Marit Skikkelstad som musiker, medium Kim Are Stende som formidler budskap fra de gode hjelpere på "den andre siden" og Torill Larsen med sitt miniforedrag om intuisjon. 

Vi har også med Anthonsen Media, som på en helt magisk måte står for det tekniske.

Ønsker du å vite mer om villkvinne-eventene kan du trykke på knappen over

Kirstens samarbeidspartnere

Kim Are Stende

Klarsynt medium

Kim Are er klarsynt medium og vil holde storseanse.

Ingvild Elvestad

Foredragsholder

Ingvild Elvestad formidler sin egen endrings-historie.

Marit Skikkelstad

Musiker

Marit Skikkelstad bidrar med unik musikk. 

Torill Larsen

Foredragsholder

Torill Larsen forteller om intuisjonens magi. 

bottom of page