top of page

Inntoning

Åndeverden er rundt oss hele tiden, det vi må gjøre er å lære oss å lytte til den. 

Inntoning

Våre guider, altså dine hjelpere og veiledere i åndeverden, kan komme nær oss for å gi oss innsikt, forståelse og klarhet. De kan veilede oss til det vi trenger slik at vi kan få en god utvikling. Innenfor mediumskapet hjelper de oss til å opprettholde en sterk og god kontakt, de beskytter oss og gir oss energi. 

En av de beste øvelsene du kan gjøre hvis du ønsker å utvikle mediumskap er inntoning.


Inntoning er en enkel meditasjon som ikke vil ta deg mer enn 15 minutter.


Et godt råd er at du er tålmodig og ikke gir opp selv om du ikke føler du får det til de første gangene.


Inntoning er en grunnøvelse som kan hjelpe deg med å bli kjent med dine guider, og igjennom dette utvikle mediumskapet ditt. Øvelsen vil også hjelpe de som allerede kjenner guidene sine ved å bygge et enda sterkere forhold til dem.

Det er mange øvelser du kan bruke for å gjøre dette, men den øvelsen som hjalp meg mest i min utvikling var inntoning, den samme som du finner her.

Øvelsen


Til denne øvelsen kan du selv velge om du ønsker å bruke musikk eller ikke. Men hvis du skal bruke musikk, så anbefaler jeg deg musikk som ikke har tekst, kun avslappende toner. Jeg bruker ofte Reikimusikk til denne øvelsen.


Pass på å skru av mobilen, tv osv. Se også til at du er uforstyrret under denne øvelsen.


Sett deg i en komfortabel stol, eller legg deg et sted du kan slappe av. Pass på at du sitter eller ligger godt.


Start med å slappe av i kroppen. Kjenn kroppen mot underlaget og kun fokuser på pusten din, kjenn at du slapper av. Det eneste du trenger å gjøre er å puste.


Ta tre dype pust, hvor du gjør utpustet lenger enn innpustet, og når du tror du har pustet helt ut strammer du magemusklene og tømmer lungene helt. Gjør dette 3 ganger og deretter puster du normalt.


Kommer det tanker som forstyrrer deg, la de passere og ta deg tilbake til pusten din. 


Flytt fokuset ditt ut av kroppen din. Til energifeltet rundt deg, til din aura. La bevisstheten din vokse seg utover. Ikke gå innover i deg selv, men gå ut.


For å gjøre dette enklere så kan du se for deg at du lar auraen din vokse seg større og utover. Eller du kan tenke deg at du sitter inni et egg, hvor det kun er plass til din energi. La auraen din fylle egget.


Målet med øvelsen er å få deg til å slappe av og tømme hodet ditt.


Når du sitter i din egen kraft på denne måten så kan du ofte oppleve å se farger, høre forskjellige pipelyder eller oppleve en vind rundt deg. Du kan også oppleve å få hjertebank, varme, kulde, prikking og stikking. Dette er helt vanlige ting å oppleve. Det du kjenner når du opplever dette er din egen kraft, din aura, dine energier.


Når du har sittet i din kraft en stund, sender du ut en tanke hvor du inviterer din guide nær deg. Om du vet hvem han eller hun er eller ikke spiller ingen rolle, det er kun din guide som kan tre inn i din kraft og energi. 


Kjenn etter om det skjer en forandring i energien. Denne forandringen kan være i deg eller rundt deg.


Jeg opplever at mine guider stryker meg på kinnet.


Be din guide gi deg et tegn, et signal. Om du ikke får dette med en gang så er ikke det så farlig. Det vil komme etterhvert som du gjør inntoning. Dette signalet vil være unikt for deg. DU kan kjenne varme, kulde, prikking, noen som stryker deg i håret eller på kinnet. Signalet kan komme på mange forskjellige måter, så vær åpen for det som kommer. Når du har fått det kan du be om å få det sterkere, flere ganger eller om de kan ta det vekk og deretter gi deg det igjen. Dett kan du gjøre for å være sikker på at du kjenner signalet. 


Når du har sendt ut tanken hvor du inviterer guidene dine inn i energien din, bare sitt i den kraften. Ikke gi de instrukser, ikke be om råd. Dette er det lurt å vente med til du lettere kan gjenkjenne guidene dine. Bare sitt i kraften og bygg opp båndet mellom deg og dine guider.

bottom of page