top of page

Om meg

Hei!

Jeg heter Kim og fungerer som medium og klarsynt. Jeg har hele livet brukt mine evner. Jeg har vært så heldig at jeg har fått oppleve, lære av og være med mange forskjellige dyktige medium fra flere steder i verden.


Jeg har blant annet fått arbeide sammen med Colin Fry, Carol Ellis, Gordon Smith og mange flere. Selv opplever jeg at alle disse menneskene har bidratt til min utvikling og styrket meg på veldig mange måter.


jeg var den første i Norge til å fullføre Gordon Smith sitt kurs i "intuitive studies" som fant sted på Arthur Conan Doyle Centre i Edinburgh, samt at jeg har holdt storseanser og private konsutasjoner i store deler av Europa.  

Jeg er utdannet SPA terapeut fra Biomedicus akademiet og tatt flere kurser innen SPA, massasje og healing. Jeg ble Reiki master i 2005, og etter det har jeg fortsatt på min healing reise innen forskjellige teknikker og healing systemer. Jeg har også utdannet med innen aromterpai, refleksologi og krystallhealing.


Jeg har deltatt i forskjellige tv produskjoner, blant annet jakten på den 6 sans, livet på den andre siden og  Migrapolis: Oh My God. Disse produksjonene var morsomme å få være en del av, og jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være med.
bottom of page