top of page

Healing

Healing er en holistisk teknikk som kan understøtte all annen behandling. Overføringen av positiv energi fra ett menneske til et annet kan gi styrke, ro og overskudd til kropp og sinn. 

Healing

Enkelt forklart er healing overføring av positiv energi fra ett menneske til et annet. Når du får en healing behandling vil healeren koble seg på en kilde av positiv og kjærlighetsfylt energi, kanalisere denne energien og overføre den til deg som er mottager.


Healing vil alltid ha en eller annen form for effekt. Det kan være på humøret, på en smerte eller på omstendighetene rundt deg. Så selv om du kan oppleve at healing ikke virker med en gang på det du gikk til en healer for, så vil energien alltid ha en effekt. Det anbefales å få healing behandlinger flere ganger, gjerne 2 ganger i uken over en periode. 


Det er også viktig å forstå at healing ikke er en kur eller noen mirakel medisin. Healing gir kroppen overskudd til å reparere seg selv. Denne prosessen kan ta lang tid og det er viktig at du som mottager er med på denne prosessen.

Healing hjelper deg med å slappe av og gi deg ro. Igjennom avslapning og ro kommer overskudd tilbake og vi føler oss bedre. Selv om healingen da kanskje ikke hjelper på det vonde kneet med en gang, så har man startet en prosess som kan gi avlastning og smertelidring.


Mange healere bruker også krystaller, urter, eteriske oljer eller andre ting for å forsterke opplevelsen av energien. Å få healing med krystaller kan være med på å gi en annen opplevelse og følelse under behandlingen din. De forskjellige hjelpemidlene brukes for å forsterke energien eller finstille den inn på forskjellige frekvenser som kan være styrkende for deg som får behandlingen. 


Healing er ikke en erstatning for legehjelp eller medisiner. Men når balansen du trenger gjenopprettes, så er det mange som opplever at de slutter på medisiner eller må få forandret eventuelle medisinske opplegg, dette skjer da i samarbeid med lege eller andre medisinsk personell.


Det finnes også mange forskjellige healingsystemer, alle disse systemene bruker forskjellige teknikker for å tappe inn i healingenergien. Det ene systemet er ikke bedre enn et annet, men det kan hende at et system passer bedre for deg enn et annet.


Det er viktig å lytte til intuisjonen din og følge magefølelsen og hjertet når du skal velge en healer. Kjemi mellom deg og behandleren din er viktig.


All healing skjer utenpå klærne, det er ikke nødvendig å ta av seg noe mer enn ytterjakken eller den tjukke genseren du har på deg, ved mindre du skal ha massasje med forskjellige oljer så er det ikke nødvendig å kle av seg. 


Når du skal til behandlingen din, ha gjerne på deg løse og lette klær som er behagelig å ha på seg. Da slapper du bedre av under behandlingen din, og du vil få mer ut av den.


Fjernehealing er en annen side av healingen som mange benytter seg av. Energiene en healer arbeider med er ikke avhengig av tid og rom. Dette gjør det mulig for mange å motta healing uansett hvor i verden de er. Personlig opplever jeg at fjernhealing fungerer like bra som å gå til en behandler. Den største forskjellen blir at du ikke får snakket med behandleren din på samme måte som når du er i rommet sammen med han eller henne. Men det handler ofte om personlige preferanser og ikke minst tiden vi har. 


Healing er en fantastisk måte å ta vare på seg selv, gi deg et avbrekk og fylle på batteriene dine. 

bottom of page