top of page

Et lykke ritual

Lykke kommer i mange former, den beste er kanskje å bare være i øyeblikket, men litt ekstra hell setter man alltid pris på. 

Et ritual for å tiltrekke seg lykke

Ritualene som brukes innen heksekunsten er satt sammen av forskjellige elementer. Mange kaster det som kalles en magisk sirkel, bruker krystaller, oljer og urter. Ofte så legger man ritualer til spesifikke dager og månefaser.

Det som er viktig er å finne din måte å gjøre magi på. Som med det meste annet av åndelig arbeid så er det ditt uttrykk og din kunst. Ritualet er bare en oppskrift hvor du kan legge til og trekke fra, bruk intuisjonen din. 


Dette lille ritualet er veldig enkelt, og du kan lett utføre det.


Når det gjelder å bruke magi på denne måten så kan du ikke regne med at det vil løse alle dine problemer. Men vær åpen for det som kommer til deg og det som skjer.

Ritualet

Du trenger: et stykke grønt papir, en sort penn eller blyant, en saks og 2 grønne lys.

Månefase: Første kveld med nymåne


Start ritualet ditt med å falle til ro og fokusere på pusten din. Hent frem gode minner og smil mens du lander i deg selv. Alt du trenger å gjøre er å puste. 


Tenk deg at du sitter inni en lysende boble, som omslutter deg og stedet du sitter på. Tenk deg at boblen skaper et hellig rom for deg og dine energier.


Etter du har gjort dette tar du deg noen minutter og bare fokuserer på alle gangene du har vært heldig, opplevd noe bra eller hatt morsomme opplevelser. La det å huske alle disse opplevelsene gi deg et smil om munnen.


Tenn nå begge lysene mens du sier 3 ganger «Jeg er takknemlig for at jeg har hell og lykke hver dag jeg lever»


Tegn nå en firkløver på det grønne arket og klipp den ut. Om denne firkløveren blir perfekt eller fin spiller ingen rolle. Unngå å heng deg opp i dine egne tegneferdigheter.


Når du har klippet ut firkløveren tegner du en spiral som går med klokken i midten av kløveren.


Hold så firkløveren mellom hendene, bruk fingrene til å kjenne hvordan den føles å holde i. Mens du gjør dette ser du for deg alle gangene du har vært heldig, vunnet noe eller fått noe av noen. Er det gode opplevelser og minner bundet til det, smil. Kanskje det skjedde noe morsomt som gjør minnet ekstra spesielt. Le gjerne høyt og kjenn på den gleden som er ved å føle seg heldig og takknemlig.


Når minnene begynner å bli svakere legger du kløveren foran deg, gjerne på et bord eller i en vinduskarm hvor månen kan lyse på den.


Der skal den ligge til dagen etter.


Tenk deg så at boblen løser seg opp som glitter og går tilbake til universet. Takk energiene og kjenn på glede.


Neste dag tar du med kløveren og har den i lommeboken, i lommen, sammen med mobilen eller i vesken din. Ha den med deg til enhver tid. Ved neste nymåne legger du den tilbake i vinduskarmen din og lar den lades opp med ny og frisk magi.


La magien få lov å tiltrekke deg hell og lykke, vær åpen for at hellet kan komme fra uventede steder. 

bottom of page