top of page

Akashiske Bibliotek

De Akashiske Nedtegnelser er et kompendium av alt som har skjedd, skal skje og som kommer til å skje. Dette omhandler ikke bare mennesker, men alle livsformer som finnes i universet.


De Akashiske Nedtegnelser kan sees på som en samling, et kompendium av alt som har skjedd, skal skje og som kommer til å skje i universet. Dette omhandler ikke bare mennesker, men alle livsformer som finnes i universet.


Noen opplever dette stedet som et bibliotek, andre opplever dette stedet på andre måter. Men når du besøker de Akashiske Nedtegnelser så har du mulighet til å få dyp innsikt i hendelser i livet, verden og universet. I dette biblioteket vil du ikke bare kunne finne innsikt i det livet du lever nå, men også liv som har vært og potensielle fremtige liv.


Disse nedtegnelsene ble først snakket om på 1800-tallet av vestlige theosofer. Forståelsen kom ut av gamle indiske tekster.


Man mener at dette biblioteket eksister på det som kalles astralplanet, derfor bruker man ofte øvelser for det som kalles astralprojeksjon for å komme dit.


For å forklare dette så enkelt som mulig, så vil det si at bevisstheten går ut av den fysiske kroppen og inn på astralplanet. På astralpanet kan du møte bevisstheter som engler, guider, avdøde og andre bevisstheter som kan tilføre deg veiledning og innsikt.


Å mestre det som kalles astralprojeksjon kan for mange oppleves vanskelig, men i utgangspunktet så er dette noe alle kan klare hvis de øver på det og dedikerer tid til denne treningen.


Når du mestrer øvelsen kan det nesten sammenlignes med ha hatt en veldig klar drøm.


I bunn og grunn så handler egentlig øvelsen om å visualisere at du tråkker ut av deg selv. Tenk deg hvordan det vil være å sette bena på det kalde gulvet, prøv da å kjenn følelsen av dette. Øvelsen nedenfor er den samme øvelsen jeg selv brukte når jeg besøkte biblioteket første gangen.


Det er ikke farlig å gjøre astralreiser og du vil alltid komme tilbake til deg selv.


Et godt tips er å lese inn øvelsen på mobiltelefonen din, en diktafon eller annen stemmeopptager, da kan det bli lettere for deg å følge øvelsen uten å sovne eller miste konsentrasjonen.


Astralprojeksjon


Start med å finne deg et sted du kan være uforstyrret og alene. Sett gjerne på litt musikk, men dette må være musikk som ikke distraherer deg på noen måte. Enkel reikimusikk som kan spille uten stopp er fint.


Legg deg på gulvet på en yogamatte eller på et underlag hvor du ligger komfortabelt, men ikke så komfortabelt at du sovner.


Trekk pusten din godt ned i magen og gjør en kroppsavslapning. Start med tærne dine og tenk deg en avslappende følelse som sprer seg gjennom tærne og inn i foten. la denne avslappende følelsen spre seg videre gjennom ankelen, opp leggen og inn kneet. gi slipp på alt stress og spenninger her. La den avslappende følelsen spre seg videre opp lårene og inn i hoftene, bekkenet og setet. gi slipp på alle spenninger her. La den avslappende følelsen spre seg videre oppover magen og inn i brystet og opp i halsen.


Kjenn en varme nederst i ryggraden, la denne avslappende varmen spre seg inn i ryggen, nakken og hodet. gi slipp på spenninger her. La den avslappende følelsen spre seg videre nedover ansiktet, inn i skuldrene og nedover armene. Kjenn at du er avslappet i hele kreppen og at du gir slipp på alle spenninger og bekymringer.


Tenk deg nå et lys over hodet ditt. La dette lyset begynne å renne inn i kronechakraet ditt og at lyset åpner det og balanserer det. Lyset fortsetter nedover til det tredje øyet, halschakraet, hjertechakraet, solar plexus, harachakraet og rotchakraet.


Når lyset har åpnet alle chakraene ligger du å bare flyter i denne energien.


Foran deg er det en stige. Denne stigen strekker seg langt oppover, så langt at du ikke kan se toppen av den.

Du begynner å klatre opp denne stigen og mens du gjør det setter du intensjonen din om at når du kommer til toppen skal du besøke det akashiske bibliotek, bestem deg for at det er dit du vil. 


Fortsett å klatre, du er snart på toppen.


Når du er på toppen vil du befinne deg foran en bygning, denne bygningen er det akashiske bibliotek. Du blir møtt av en person på toppen av stigen. Fortell hva du vil se eller lære, og du vil bli ført til riktig sted. Her har du en fin mulighet til å lære om dine tidligere eller dine fremtidige liv.


Når du er ferdig, når du er klar til å dra, går du tilbake til stigen og begynner klatringen ned igjen. Mens du klatrer nedover takker du for alt du har lært og sett, du vil huske dette når du er tilbake.


Når du befinner deg tilbake ved kroppen din så legger du deg ned igjen og tilbake i deg selv.

Tenk deg at lyset som åpnet chakraene dine trekker seg tilbake og lukker hver og en av de. Start med rotchakraet og beveg deg oppover.


Avslutt øvelsen med å tenke deg at du har røtter som vokser dypt ned i jorden som jorder deg, Tenk deg at røttene drar opp rød og brun energi som fyller deg.


Spis noe, drikk noe eller gjør noe hverdagslig når du er ferdig med øvelsen.


bottom of page